ORANGES

typing skills

34 comments


51 perkataan

hey dear and dearest tapi bukan deer , nak bangga sket .. korang ada ke ? okeh , memang aku tau korang lagi hebakk .. HAHA .. aku dapat ni dari blog iPai .. thanks ekk .. benda ni serius dapat improve killing techniques typing skills aku .. memula try , 33 words je per minute , try lagi and lagi dah 40 something ..

52 words

english punya lebih 1 je .. err , aku ingat english aku sangat teruk okeh .. ni kalau teruk memang aku akan cakap oh dem .. -..-" diulangi , aku dapat benda alah ni dari blog iPai .. (iPai , hadiah tea takde ke ? dah jadi follower 266 ni .. :P)

err .. okeh , byebye .. *blah sambil buat muka bangga



notakaki:
pegi cari ilham jap ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

34 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

laju giler?? hehe XD

EYFAalias said...

pengaruh ipai ni. iskk. hahahaa. tea tea. tea rajin x? :P buatkan kite header :D

niena shopping2u said...

=.='

ngantukkk grrr
dtg sni cuma nk ckp tu je hehe

fadh leyanie said...

haha..ada juga bnda untuk mnguji kelajuan menaip..dah try tapi tak sepantas kamu.:)

GaRy™ said...

hahaha...gary x pernah test lagi ni.. huhu~..
bangga sangat2 la tuh.. hahaha

Bro ahmad said...

pakal keapard bro pum bulih cubq pakie ipad tocreen hah teqlrju sudh ayut trabor khakhakha XP 1SECON belas komen....xixixixi

saya_arief said...

tension main bende nieh.
:D

Tea said...

@sergeant keroro
selepas diasah bakat. belakang parang kalau diasah lagikan tajam, apa lagi manusia. LOL.

*poyo lagikk.

Tea said...

@EYFAalias
header camne tu? tea takut xcantik je tea buat. HUHU.

Tea said...

@niena shopping2u
lahh. hehe. pegi lah rehat kejap. :)

Tea said...

@fadh leyanie
usaha tangga kejayaan. huhu.

Tea said...

@GaRy™
pergh, konfem la bangga. HAHA. tengok tea buat muka bangga ni.

*muka bangga
:->

Tea said...

@Bro ahmad
lorh, ape ni bro? kehkehkeh. laju sangat sampai typo nih. xD

EYFAalias said...

nak nak! hehee. buat simple aje mcm tea pny. hehe. just letak title blog dgn url. tu je.

EYFAalias said...

width blog = 900
yang posts tu xsilap = 570

tulisan buat la yang agak2 cecomel sikit. hehe. nak warna pink tauu :D

EYFAalias said...

hehehhee. okay :D

Helmi said...

hebat2.. hehe

Tea said...

@EYFAalias
hehe. tea boleh buat simple gitu je. yang dasat2 mmg x lah. tu kena blaja lg. wane pink feberet sesama eh? xDD

Tea said...

@Helmi
trimas2. kuikui.

EYFAalias said...

@Tea

comel comel! hehee. tp kn boleh x tea delete yang tapak kaki kucing tu.

then gantikan dengan dialog box warna pink. but biarkan kosong je sbb nk bubuh twitter status kat situ. boleh x? dialog box tu letak belah kanan.

Err. banyak songeh plak eyfa ni :) sorry.

niena shopping2u said...

dtg sni cuma nk ckp;

da bangun tido hehe

Tea said...

@EYFAalias
nk btol2 tepi ke kanan ke? xDD

EYFAalias said...

@Tea

delete jelah tulisan tu :)

EYFAalias said...

@Tea

letak atas tulisan STORY :)

Tea said...

@niena shopping2u
kelakar la kak niena ni. adess. :))

EYFAalias said...

@Tea

wah! kejapnya tea buat. hehee. cantik :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia dah pernah cuba ni . memang lawak . habis terabor huruf :)

EYFAalias said...

@Tea

tea eyfa dah letak header tea buat dekat blog. ehhee. thanks tea :D

Tea said...

@EYFAalias
ahaaa. tenkiu ek puji. :D

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
jgn cite, tea lagi laa. xDD hahaha.

Tea said...

@EYFAalias
heheh. tau, tea follow up blog eyfa. wahh, dah ade status twitter ouh. :)

welcome.

iPai said...

wah dua kali plak tuh ... hhuhuhuh ..

sori2 .. tgh busy blogwalking blog org lain tadi .. uhuhuh ...

iPai said...

wah laju ye taip ... dah terer .. takutnya ... wuuuu ...

Tea said...

@iPai
nak hantar kat ipai xtau lak camne gayanya. kehkeh. ape nak takut? bukan jari ni boleh makan org pn. haha. xDD