ORANGES

tidak memberangsangkan ..

16 comments


selepas hari yang memberangsangkan aku berlalu , sabtu ahad .. isnin mula dilalui dengan penuh hambar .. harini selasa , lagi lah hambar .. boleh aku buat speechless selasa tak ? okeh , memang pelik bunyinya ..

biasa lah , orang pun kata kalau kita terlalu gembira , kelak kita akan sedih .. dan bila kita sering bersedih , kelak pasti akan ada berita gembira untuk kita dengari .. *apa pasal gaya aku dah macam indon ni rasanya ??

seriously , harini aku rasa hidup aku dilalui dengan cukup bosan .. dari siang membawa ke malam .. malam ni lagi , sunyi gila .. dah macam takde orang pun ada ..  *family masuk tidur awal sangat


entah lah , kadang-kadang .. masalah ni datang dari sikap kita sendiri .. tapi , aku takde masalah pun lah .. ini masalah hari , ni ! bila lah nak jumaat .. homaipakcikgad ..

senang cite , mood manusia sering berubah .. dan mood aku sekarang lebih kurang macam tahi kurang bermaya .. apakah ? entah , sebab macam-macam gosip masuk dalam kepala otak aku kot .. *hey , takde kena mengena dengan chenta okeh .. tak main tu sume



notakaki:
mood tidak memberangsangkan ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

semalam ko tak tidur ke tea..tengok kt shout box bro ada,,,tidur nk kena cukup...k

Tea said...

@Bro ahmad
tu lah, prob betol xleh tido ni. haish. insomnia ke? -.-

malam ni nak tidur awal. k.

bro keje jgn ngulor ekk. :P

niena shopping2u said...

moga mlm ni tea tdo ngan aman :D

Bro ahmad said...

Bro dah balik keje la tea...XD LAPPY tea berhantu kot xixixi....:)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

tidur la awal... kalau tak cukup tido mmg kdg2 mood mmg susah nak stabil...

sergeant keroro said...

jom tido awal XD

Mejuez said...

sabar sabar sabar... :D

ada hikmah sebenarnya ni...


eh ada entry baru siap di karang ni jangan lupa baca tau....
http://www.mejuez.com/2011/07/kisah-aku-dengan-dunia-cinta-arak-dan.html

siti kektus said...

aha, emosi tak stabil la ni, datang bulan ke? hehehe ;)

Tea said...

@niena shopping2u
hehe. thanks kak.

Tea said...

@Bro ahmad
amboi, coy tahu kata lappy tea berhantu. adess. :P

Tea said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
tahu xpe. huhu. dh bgn pg ni segar je. kehkeh.

Tea said...

@sergeant keroro
jom jom. HAHA.

Tea said...

@Mejuez
wahh. gila entry jgk mejuez ni ekk.

Tea said...

@siti kektus
ehh, x lah. haha.

iPai said...

haa .. Tea dah kena effect blogwalking juga nieh

Tea said...

@iPai
mungkin kot. adess. pengaruh btol.