ORANGES

sangat terharu

18 comments


aku ingat , aku dah taknak publish entry dah untuk harini .. sebab kekangan masa menyebabkan blogwalking aku harini sikit terbantut .. takpe , Insyaallah esok aku pegi blogwalking ke blog korang lagi ye ?

eh , benda yang buat aku nak sangat tulis entry adalah disebabkan 4 orang blogger ni .. apa benda yang dah diorang buat ? diorang buat aku rasa sangat terharu, tapi tak lah sampai nak menangis terguling-guling .. diorang review blog aku , mana tak gembira tahap apa lagi aku taktau dah ..




tak salah kan aku buat cara camni ? aku menghargai diorang sangat-sangat .. aku tak sangka pulak banyak benda yang happened harini .. 

abang beben , serius tak sangka beliau dia pilih blog aku .. freaky , aku di-list dalam kumpulan 3 lepas join segmen .. eyfa , penghargaan untuk aku sikit dan ini penghargaan kembali untuk dia .. psst , hadiah untuk birthday dia semalam .. :P dan ipai , review blog aku untuk pengomel tegar dia ..

thanks korang .. tanpa support korang , aku takde dah dalam dunia blogging ni .. selamat malam , serius ini post terakhir untuk malam ni .. sekian .. hiks ..



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

wow. blog pilihan abang ben. fuyoooooo! jeles jeles ;(

EYFAalias said...

famous la dia hari ni. hehehee.

NuSaNa NoSa 91 said...

hebat la tea.. semakin maju~~ ^_^

SoLy SoLicious said...

bestnye...jeles2~

sergeant keroro said...

wow!!

the new retis, hehe XD

Tea said...

@EYFAalias
untunglaa kan. kehkeh. xsangka la ohh harini. eyfa ni, suka sgt naikkan level ke-poyo-an tea lah. xDD

Tea said...

@NuSaNa NoSa 91
Alhamdulillah.

Tea said...

@SoLy SoLicious
huhu, xmo jeles2. biasa je kot.

Tea said...

@sergeant keroro
retis sangat kann. adesss...

CIK FERRA AWW said...

WAH SYOK NYEERRR. U NI FEMES LAH KOT !

suha said...

femesnya die..jeles bertubi2 (^_^)

iPai said...

uhuh .. abg ben pilih tuh .. hehehe

iPai said...

ala tak terharu sangat laa kalau tak nangis sampai guling2 ni ..

nanges laa sampai guling .. penat kita n eyfa wat review .. hehehe

Tea said...

@CIK FERRA AWW
femes kejap utk harini. :)

Tea said...

@suha
bertubi jangan, berdas takpe. hiks.

Tea said...

@iPai
tu lah, xsangka kann. sangat syokk. eh, demand plk dia. adess,

siti kektus said...

hehe, retis baru ye, ;)

femes amos ni,

Tea said...

@siti kektus
retis mee celup kahh? gahaha.