ORANGES

review follower ke-111

10 comments


seperti tajuk kat atas , harini aku nak review follower ke-111 aku .. mungkin dah terlalu lama masa tu berlalu kan , sampai entry review follower ke-222 pulak yang keluar dulu .. aiseh .. sebelum review lebih-lebih kena pegi terjah habis-habisan dulu .. pemilik nombor bertuah tersebut ..


blog comel ni more towards her personal life (macam blog aku lah .. kehkeh ..) .. tutorial pun ada .. okeh lah untuk korang yang mencari tutorial-tutorial ni .. takmo cakap banyak-banyak , korang pegi terjah sendiri ekk .. klik header tu okeh untuk pegi ke blog yang comel .. good ..



notakaki:
maaf , dulu takde terpikir pun buat review ni sume .. ni sume ilham korang lah , kawan blogger .. :)

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 .16kg daun berguguran:

iPai said...

review untuk number ^%& takde ke ??

Mama AA's said...

x paham sgt churp2 tu... lgpun x aktif twitter, xde geng sgt kat ctu, dftar mmg lama dah hehe

tuan tanah said...

ngeiii~ sy pun bru je review follower ke 111 hri tu ! :) heheee .. jom singgah2 blog n follo :)

EYFAalias said...

wah. kena terjah ni :D

niena shopping2u said...

kte ke sana :D

Tea said...

@iPai
tett, tett.

^%& number is undefined. =.="

kehkeh.

Tea said...

@Mama AA's
oo. hiks. tea baru lg paham dgn churpchurp tu owhh. kene rajin sharing iklan. :D

meh link twitter. xD

Tea said...

@tuan tanah
hoho. tea tiru awakk ke? kehkehkeh. pegi serbu ramai2 okeh.

Tea said...

@EYFAalias
terjah, go go go.

Tea said...

@niena shopping2u
orait, roger and out. kehkeh.