ORANGES

poll result

6 comments


habis pun 1 tugasan ..

tugasan lah sangat kan .. mintak pendapat korang je kot .. hehe .. belum mintak korang tekan churpchurp tu lagi .. err , joking !! okeh , poll yang buat tu dah expired pada 30/06/2011 jam 1.30 PM .. buat analaysis sikit meh pasal open link direct to new tab aku ni , pehh dah macam nak buat folio pulak .. -..-

poll result ciput aku .. kahkah ..

sebanyak 83% iaitu 15 orang jawab sangat suka ! takyah nak right click .. maknanya korang sependapat lah dengan aku .. sebab aku suka bila ada function macam ni , senang takyah kejap-kejap nak right click , right click .. eh , kalau blog yang disable right click memang sangat sesuai lah ..

11% bersamaan 2 orang jawab semak je banyak-banyak tab .. okeh , ni sangat sadis bagi aku tau .. ada ke kata semak , sampainya hati ekk ? T_T HAHA , tapi itu korang punya hak lah , sebab tu ada poll .. mungkin kadang-kadang rasa sangat annoying sebab asal click je terus lompat kann ..

jumlah yang sama macam kat atas , 2 orang = 11% answered entahlah , jarang tekan-tekan ni sume .. meh sini aku tanya lagi , korang jenguk blog aku pastu terus pegi tak tekan entry lain dah ehh ? HUHU , okeh aku tau blog aku berat .. korang rasa tak tu , ke biasa je ? -..-

yang last ni err , open blablabla tu ape benda ? 2 orang = 11% jugak .. yang ni korang main-main je kot jawab .. sebab aku rasa aku tau sape yang tekan vote untuk tu .. grrr .. takkan korang taktau ? err , serius ke taktau ? okeh lah , no comment .. -..-"

tenkiu atas kerjasama korang yang tolong vote untuk poll tu .. walaupun tak ramai , masih ada yang sudi .. now , widget tu dah takde dah .. byebye ..



notacomel:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

++++++SAMSUNG GALAXY SII++++++
++++++PROTON INSPIRA++++++
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

nuffnang pun ada pool maaa ..dah buang hihihi menyemak je? tea suka pool ye?

Tea said...

@Bro ahmad
nuffnang mmg ade poll.. mcm mls lak nk ltak.. hehe.. tea suke jwb poll tu, tu sbb tea ltak kt belog sendiri utk org len lak tlong jwbkan.. :)

niena shopping2u said...

ok..xpelu right click

Tea said...

@niena shopping2u
hehe.. okeh kann? ;)

iPai said...

eh dah habis ke .. baru nak tunggu giliran hari mengundi .. heheh ..

masing-masing ada pendapat kan .. jadi ikut diorg nak tekan ape .. jgn marah yang banyak-banyak tab tuh semak .. bila kita fikir, mungkin sebab dia nak kena buka banyak tab untuk blogger lain juga kan ..

alamak, kita baru kenal Tea r .. sapa yang jawab lagi 2 orang blabla tuh ?

Tea said...

@iPai
boleh plk nk tgu giliran ye. hehehe. mungkin jgk tu. sorang tu tau la, sorang lg unknown. -..-
adek tea yg jawab. T____T