ORANGES

pernah tak korang tuttt ..

17 comments


penah tak bila korang melayari internet malam-malam or pagi-pagi buta cenggini:
  • tetiba rasa bulu roma korang meremang .. seram sejuk je tak pasal-pasal ..
  • ada prank kawan korang bagi melalui link ..
  • lampu dapur tetiba terbukak pastu terpadam balik ..
  • benda merayap kat kaki , tangan , badan korang .. ehem ..
  • henfon ada call masuk , tapi takde nombor ..

benda-benda tu buat korang fobia ke stay-up mengadap internet malam-malam lagi ? come on , takkanlah kot .. *muka berlagak
meh sini jawapan aku untuk 5 benda kat atas ..
  • bukak kipas/air-cond kuat-kuat masa hujan , tengah malam sejuk gedik sape suruh .. selimut taknak ..
  • gatal tangan tu pegi tekan .. ingat ada awek seksi la dalam link tu konon ..
  • cuba esoknya korang tanya kat family korang ..
  • dah sah-sah lah ada lipas , tikus , or haiwan liar merayap kat korang tu mintak dimanja ..
  • nampak bebenor dah ngantok .. pegi tido la weh ..
jangan nak pikir/tengok/buat benda bukan-bukan malam-malam .. kang tak pasal-pasal .. 
HAHA ..



notakaki:
hari-hari jadi burung hantu .. tak gak jadi burung dan hantu tu .. mata panda je aku dapat ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

17 .16kg daun berguguran:

deeyamorten said...

ngenglaa kau... aku ingat apelaaa td

Freaky said...

haha setakat ni takde benda dasat lagi berlaku apabila on9 lewat malam

sergeant keroro said...

main game, haha XD

konpem tak ingat ape dah :P

Tea said...

@deeyamorten
kau ingat apa tu deeya? HAHA.. :P

Tea said...

@Freaky
penah terkena skali masa dulu. dan penah jgk mengenakan org. insaf kot org tu. ehh? HAHA.

Tea said...

@sergeant keroro
kero memang. katil panggil ajak tido pn buat derk je. HAHA.

Helmi said...

Kalau ade member bg mende2 prank mcm tu mmg nak kene terajang la.. heheh.. =)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haha... kalau tea tak bagi jawapan tu mesti da fikir2 macam2 kan... heee~

Rohaizam Rosli said...

hahaha... nak gelak bila baca jawapannya.. huhu....iejam mmg minat korea... hahhaa

Tea said...

@Helmi
haha, kalau bg benda lain takpe gk kan? xP

Tea said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
memang. tu sebab kasi jawapan siap-siap. kang pelbagai jenis komen nt. HAHA.

Tea said...

@Rohaizam Rosli
gelak je, jgn nanges pulak. :P
ohh, i see. :)

iPai said...

karang ada hantu jenguk betul2 kang ... haa, fasa satu tuh kan dekat ngan hutan sebelah jalan .. aiyok

Tea said...

@iPai
alah, tea jauh kot dr situ. kehkeh.

Tea said...

jangan la panggil incik hantu tu. :D

Ezad Skytech said...

haaa...den pernah dgr bunyi kerusi dialihkan..masa tu tgh malam..semua da tidur...den sorang je depan laptop...tgh BW...haa..cmner tu..?? haha~

Tea said...

@Ezad Skytech
ayokk. ha. ha. ayokk.

entah lah. tea pn taktau nk ckp pe. hee.