ORANGES

penyakit lupa

12 comments


selalu sangat lupa ? anda pelupa ? mahu hapuskan sikap lupa ? okeh , cut !! aku bukan nak buat iklan tak berbayar kat sini ..

masalah lupa ni ada kat mana-mana je lah .. tengok je lah semalam aku kelam-kabut macam mane nak menentukan pengunjung blog .. good news okeh , aku dah tau namanya MENENTUKAN PENGUNJUNG BLOG bukan SET-KAN VISITOR BLOG .. =.=

continue ye , penyakit lupa ni jadi kat individu tak kira kanak-kanak , belia mahupun tua .. sape-sape pun ada masalah ni , cuma teruk dan tak je .. jadi , jangan lah salahkan kami yang pelupa kadang-kadang .. just kasi hempuk sekali dua pun dah memadai ..

penyakit lupa ni jadi kat aku dalam dunia sebenar dan blogging .. harini kita cite pasal blogging .. I'm kinda not interested to share my personal life to others nowadays .. *poyo

bila aku nak update sesuatu cite yang agak panas , berlaku depan mata aku .. dah terasa nak update ni tapi aku suka sangat tangguhkan nak update benda tu (tak bermakna aku bertangguh buat keje lain ekk) , sampai lah dah tiba waktunya .. "gahh !! aku dah lupa nak tulis apa !! dem , dem .."


atas sebab pelupa tu lah , aku akan mula merungut takde benda nak update lah , buntu lah , benci blogging lah ape lah .. macam entry-entry ni hah .. SINI , SINI dan SINI .. serius , kematangan dalam diri aku ni mula nak membina sikit demi sikit .. haa , orang kata anak sulung cepat matang , tak punn ??
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 .16kg daun berguguran:

niena shopping2u said...

MANUSIA.. berasal dri pelupa.. kte seringkali terlupa, tpi jgn lupa pd yg esa :)

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/cinta-yang-tiada-penghujungnya.html
singgah sini :)

Bro ahmad said...

tea pelupa sebab terlebih makan semut kot huhuhu XD

Tea said...

@niena shopping2u
sokong kata2 akak tu.. :) tenkiu..

Tea said...

@Bro ahmad
mungkin.. slalu bancuh air nmpk semut wt dunno je.. HAHA..

iPai said...

anak sulung memang cepat matang pon ..

apa kate ajar laa yg set pengujung tuh kat dalam post ... nanti, orang leh tahu .. nanti kalau lupa lagi, boleh cari keyword dalam blog ..

Tea said...

@iPai
ajar pengujung ke pengunjung? errr..

Cik Bunny said...

err aku terlupa ape aku nak komen eh ~keke

Tea said...

@Cik Bunny
ehh? sabo je lahh. HAHA. ni kes parah ni.

iPai said...

hehe .. mkasud saya, ajar lah 'set pengunjung' tuh kat dalam post/blog .. nanti kalau nak cari balik info tuh, boleh search kat dalam blog ni ..

n takpe .. tea dah buat pon dalam post terbaru tuh

Tea said...

@iPai
tea ade include dah dlm tips/tutorial tu. hehe. xpandai buat tuto ni, simple pn dh mcm kelam kabut.

Ezad Skytech said...

kalau nak update entri tu jgn ditangguh2..nanti confirm lupa...hee~

Tea said...

@Ezad Skytech
hahah tau takpe. nyanyuk sket.