ORANGES

penculikan miyabi

20 comments



akhirnya , cerita penculikan miyabi (or kat Indonesia: menculik miyabi) masuk pun kat Astro Box Office .. happy ? hello , aku perempuan .. dulu , aku tak kenal sape pun Maria Ozawa tu .. pastu , aku dapat tau pun lepas pegi ber-blogwalking ke blog-blog rakan yang lain .. pornstar rupanya .. -..-"

haish , tak paham .. kenapa orang mesti sanjung filem porno ? diagungkan sangat pelakon filem tu .. haish .. kalau ye pun nak tengok , tengok je lah then habis macam tu je .. ini tak , nak tunjuk sangat kecetekan akal tu dengan menyanjung diorang .. (I mean dalam cite tu)

dah alang-alang masuk kat TV , tengok je lah .. kalau tak , apa guna parents aku tolong bayar every month ? lagipun , bukan ada aksi terlarang 18SX pun .. HAHA .. kalau ada pun , taknak derr sebab aku ada apa yang Maria Ozawa tu ada .. xP

total comment untuk cite tu bagi aku , tak best pun .. skang memang dah tak suka nak tengok movie Indonesia sangat .. pakaian diorang sume sangat menakutkan .. itu yang perempuan .. nasib baik lelaki tak tinggal underwear je .. adehh ..

eleh , korang tak kenal ke ? xP



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

siapa miyabi ni??

*muka innocent*

p/s : nak panggil ape? kero jela, hehe XD nama sebenar khairul azri :P

Bro ahmad said...

Miyabi bro tak kenal la tea...buat2 tak kenal..ni? sape dia? huhuhu

Tea said...

@sergeant keroro
ecehh, konfem ke xkenal? pegi google je lah. HAHA. oh, eh? mcm nama member skola tea dulu. xPP

Tea said...

@Bro ahmad
ah, sudah. lg sorang xkenal plk. tea pn xkenal laa. xDD

Acik said...

aihhh .. akhir zaman dah kot! aihhhh!

Mejuez said...

kehkeh keh ..

apakah perasaan anda bila selidik siapa tu miyabi?? eheheh

Tea said...

@Acik
errr, biasalah. xlame lg dah nk kiamat kann. :)

Tea said...

@Mejuez
perasaan yg bercampur baur. terharu gembira. eh bukan. rase macam nak pelempang mereka ni laju2 lah. sebab dok obses sgt. grr.

iPai said...

*join keroro punya innocent, sape pelakon miyabi tuh ?


owh perasan juga laa da tukar cerita baru .. itu pun tak cek lagi cite ape yg best ..

bulan lepas tengok tak sang pemimpi ?

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . menculik miyabi ? pernah dengar tajuk je .. tengok belum ..

niena shopping2u said...

er... xknl pn..

hurm tu la,sebok nk carik benda yg xde kena mengena,, yg xleh blah tu cacat haha

Gen2Merah said...

hehehehe... lucu lah entri ni... Tergelak baca perenggan kedua paling last tu.. ekekeke..

Salam ukhuwah salam kunjung mengunjung ye (",)

Tea said...

@iPai
eh, tanya tea lg. HAHA. pegi tanya incik google. xDD

tea jarang tgk TV kot, kalau dh tertengok tu tengok je la smp habis. HAHA. xtengok ler, cite psl pe tu? best ke?

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
xyah tgk ler, serius macam shit. ehh? sorry tercarut. haha.

Tea said...

@niena shopping2u
dlm cite ni blh nampak lah keobsesan manusia skang ape. siot je cari org cacat. xDD

Tea said...

@Gen2Merah
eh, yg mane 1 tu ekk? >.<

Gen2Merah said...

Tea------> maksud aku ayat yang ini -----> "bukan ada aksi terlarang 18SX pun .. HAHA .. kalau ada pun , taknak derr sebab aku ada apa yang Maria Ozawa tu ada .. xP"

ekekekeke... bagi aku ayat itu lucu buat aku tegelak sat tadi... :P

EYFAalias said...

hahahaha. budak laki kenal la ni :D

Tea said...

@Gen2Merah
oo. hehe. btol pe. :P

Tea said...

@EYFAalias
yg inesen cm ipai, kero xknal. :P