ORANGES

exchange banner with

16 comments


to those who want to exchange banner with me , simply hit BANNER link that I included above (in this blog okeh bukan blog orang lain pulak) .. to those yang nak je lah , taknak sudah .. sooner or later , aku pegi crawl kat blog korang grab your banner lah .. -..-"


janganlah perli , aku tahu it's really hodoh okeh .. tapi tapi tapi , ni percubaan pertama aku untuk release banner buatan sendiri .. huhh , serius aku memang takde talent nak buat benda ni .. autoCAD dulu untuk buat keje je *eh , apa kena mengena ?



notakaki:
kurangkan merepek untuk harini .. -..-:

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

tea buatkan untuk bro boleh xixixi please..^_^ muka kesian..P

Freaky said...

freaky takde banner =_=

Tea said...

@Bro ahmad
ehhh? tea 'pandailah' sangat buat banner. sobs.

Tea said...

@Freaky
alorh, pegi buat cepat. hiks.

EYFAalias said...

kite dah tukar dah kn kn kn? hehehee.

Tea said...

@EYFAalias
kita dah semestinya. kan blogger pinky. kehkeh.

.m y z. said...

nak exchange :D

Atiqah Sa'ahiry said...

haii//ehee.pink..blog ne.kita pun suka pink..terjh dri blog freaky..

iPai said...

kalau dah tukar cam ne ? heheheh

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . oke , tayang dekat belog Tia ye :)

Tea said...

@.m y z.
kita dah exchange , kan? hiks.

Tea said...

@Atiqah Sa'ahiry
kebanyakan pompuan suka pink. xnk xchange banner ke? xDD

Tea said...

@iPai
kalau dah tukar, amik le yg baru. nt buat entry lagi. kuikuikui.

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
tayang2. tia ade tmpt iklan free, suka gile. :D

azrijohan said...

feewittt...
banner pink tu

Tea said...

@azrijohan
err, haha. xnak curik ke? xDD