ORANGES

DAY TWO: 10 THINGS YOU LOVE

20 comments



selepas penyuaraan aku nak join INI , maka DAY ONE dah pun terhasil .. harini DAY TWO:10 THINGS YOU LOVE pulak .. tak kisah lah kan , janji benda yang aku sayang dan cinta .. bukan untuk benda yang aku own je okeh ..

1. I love my parents and my family .. for sure , without them .. who want to support me bila aku dalam kesusahan ?

(zaman noob :P)

2. my handphones .. nokia c3 and sony ericsson yari .. eh , tanpa two things ni tak lengkap hidup aku tau ? walaupun memanjang je takde kredit .. HAHA ..



3. ah , my dear lappy and notebook lah .. tanpa si besar , aku tak keruan kalau kat rumah .. tanpa si kecik pulak , camne aku nak angkut ke hulu ke hilir ?



4. incik DOMO .. ololo bucuk-bucuk ..


5. belog comel ni .. HAHA , tak comel ke ? okeh , fine ..


6. aku sayang duit aku .. money is not everything , but money is important okeh ? ish , dah terang lagi bersuluh aku ni materialistik ..


7. my BB Cream .. ohh ..


8. dah tentu aku sayang incik boyfie .. grr , dah jarang aku story chenta ni tahu ? kahkah .. reason aku letak kat no. 8 , beliau suka no. 8 ..

(aku tak ready nak publish gambar beliau okeh)

9. goblok Coolblog .. hidup tak lengkap kalau tak dapat ni , dah macam penagih dadah tegar pulak .. dapat once in a month is enough than nothing .. (grr , nak jugak petang ni)


10. dah tentu lah aku sayang diri sendiri .. kalau sendiri tak sayang , korang nak sayang aku ke ? hish , takde makna tau .. aww ..




notakaki: 
dah siap pun .. tak sabar tunggu esok .. kihkih ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

history tea ke ni? huhu blog no5
diri sendiri last...patut sayang diri sendiri no1, lepas tu keluarga no2 XD
Satu hari berapa entri...mau jadi en ben ya?

iPai said...

haa .. ni mesti pergi beli Coolblog kat Giant ni ... huuuu ... eh kedai tuh ke ?

tak pernah tau ade kedai tuh

sergeant keroro said...

blog keroro tak suke??

nak majuk, hahaha

*ngade*

lol XD

Tea said...

@Bro ahmad
eh, position bukan ukuran. HAHA. letak last last nk bg eksklusif je. :P
xtau lah, depends. besenya dalam 6 kali update sehari. ade je benda nk merepek.

Tea said...

@iPai
kedai tu? tea google je. haha. coolblog kt giant duk kt tgh2 entrance tu je. hii.

Tea said...

@sergeant keroro
erk? blog tea jugak. HAHA.
memang.

GaRy™ said...

sroolbar tu yer?.. gary tengok kat sini~..

http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/06/tutorial-change-your-scrollbar.html

hehe... gud luck!!..

Acik said...

incik domo .. cumillll!

Abang Stalker said...

owh..ni rupanya cik TEA.bru nmpk mke.comel.. :)pic cik boyfie sila publish secpt mgkn ye. :P

Tea said...

@GaRy™
ahaaa.. tenkiu gary!!! :D

Tea said...

@Acik
incik DOMO mmg cumil, lg2 tea pny. xD

Tea said...

@Abang Stalker
errr, xde permission lahh. tgu dh nikah nt je lah publish. xDD

Abang Stalker said...

owh..gud. :D nikah jemput ye TEA.

iPai said...

haa .. dah agak di situ ..

Tea said...

@Abang Stalker
Insyaallah, jgn xdtg dh le. xD

Tea said...

@iPai
dh agk ape?

iPai said...

dah agak kedai pink2 kat tengah2 giant tuh .. heran juga kedai tuh jual ape .. warna ye macam jual teddy bear ..

Tea said...

@iPai
ehh. adehh. ade plk jual teddy bear. sadis tahu.

iPai said...

ade2 .. apa lagi .. kene belanja air coolblog tuh laa .. wuhuuu

Tea said...

@iPai
kena bertembung kat giant laa. haha. xP