ORANGES

DAY FOUR: 10 THINGS YOU WANT TO SAY TO ONE PERSON

20 comments


misi seterusnya .. yang sebelum ni , DAY THREE: 10 THINGS YOU HATE

kenapa mesti 10 things tu kena cakap kat a person je ? kenapa , kenapa ? okeh , nampak ketidakpuasan hati aku kat situ .. aku cheating boleh takk ? eh , taknak .. nanti cirit 6 minggu pulak ..
  • datanglah rumah bukak puasa nanti , raya ke .. kehkeh ..
  • saya nak coolblog setiap hari boleh ? belanja lah , saya mana ada duit ..
  • bila nak belanja saya DOMO-kun besar ni ? takleh , henfon pun cukup ..
  • nanti nak anak 6 ke 8 ? 14 jangan okeh ..
  • boleh amik hati keluarga saya tak ? tak boleh kena dok kat pulau nanti ..
  • kalau setiap hari saya masak sardin , bahagia tak ? xDD
  • jangan skodeng-skodeng baca blog saya tahu ? bagitau dulu .. hakhak ..
  • jaga kucing saya bila saya takde (pegi jalan-jalan) eh ?
  • haaa , skodeng henfon saya pulak erk .. cepuk kang .. -..-"
  • ekk , jangan suka kentut kat saya lahh .. grr ..
cukup 10 kann ? haa , nak sangat 10 benda cakap kat sorang je .. kehkeh .. itu khas untuk bakal suami aku akan datang 10 tahun lagi , maybe .. HAHA ..



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 .16kg daun berguguran:

niena shopping2u said...

(^___^)

EYFAalias said...

ni mst pernah kena kentut ni. ahahhaa

sergeant keroro said...

hahahahaha

ROFL

Bro ahmad said...

no komen ^_^ ngular sat XD

Bro ahmad said...

lupa pulak header letak rimau tu pesal XD

tia @ Ini Kisah Tia said...

kah3x . oke berita faham . bhahahaa :)

iPai said...

ecece ... comey ye ...

kalau aku laa semua aku jawab tak, yg tak kasi buat tuh aku buat .. wakakak

iPai said...

ni tadi baru baca shoutbox balik .. tea tanya amik eng ape kan ? chemical eng .. ada belajar sikit je lukisan kejuruteraan tuh ..

yang belajar detail awam n mekanik je .. sebab diorg saja yang belajar ada papan .. kitorg belajar takde papan besar tuh ..

iPai said...

nanti mintak U mane ? dah klua result kan ?

CIK FERRA AWW said...

KEKKEKE. NICE. KENAPA TAK CKP, BILE I NAK SOPING, U MESTY BAYAR KAN

Tea said...

@niena shopping2u
(^_^)

Tea said...

@EYFAalias
eh?? shhh. kehkeh.

Tea said...

@sergeant keroro
suka dia ehh? >.<

Tea said...

@Bro ahmad
rimau kan comel. kihkih. org salu kata, "dia marah macam rimau." takpun, "jgn amik barang akak kau, nt dia ngamuk mcm rimau." lain lain, "amboi, macam rimau."

adess. that's y laa. hakhak.

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
hahah. good girl neh. ekekekek.

Tea said...

@iPai
bajet comel jap. HAHA. terbalik kot la ipai nih. adess.

tea amik civil eng. memang sgt obses kat LK. hoho. masa skolah ke hulu ke hilir bw board. bangga kot.

Tea said...

@iPai
tea apply UTM. result dah kuar haritu. jangan tanya result, tea jawab dulu okeh.

boleh tahan laaa. hakhak.

*poyo

Tea said...

@CIK FERRA AWW
hahaha. itu kena paham sendiri je.

iPai said...

hahah .. my sis tuh pon kat utm juga .. nampak ye junior sek n U laa jawabnya .. orang pggl dia Ummi .. kenal tak ?

hopefully dapat laa ... utm ke sini public transport ok .. utara je macam hampeh sikit ...

Tea said...

@iPai
ummi? macam penah dengar? is ur sis a prefect before? huhu. woah, best la kalau camtu. hopefully dapat. :)

seronok, seronok. dah lama berangan nak masuk utm tu.