ORANGES

DAY FIVE: 10 WISHES

17 comments


pergi jenguk yang sebelum ni punya .. DAY FOUR: 10 THING YOU WANT TO SAY TO ONE PERSON

pergh ,  10 wishes ek .. rasa macam senang .. okeh , aku try .. wanita materialistik macam aku ni memang suka buat yang ni .. HAHAHA .. :P

1. Samsung Galaxy Tab/iPad 2 3 4 5 ..

2. McD .. aku taknak makanan je , dengan stall sume aku nak bolot ..

3. Coolblog pun sama .. stall included , okeh pekerja takmo .. bye ..

4. kereta Myvi , mungkin ??

5. henfon baru .. tapi taktau model and brand .. GooApple maybe ? nonsense .. HAHA ..

6. hantaran RM66,666.60 , 16 dulang hantaran .. nasib lah ek nanti takde sape nak kawin ngan aku , ye tak ?

7. haa , aku nak graphic tablet .. ini serious .. *buat muka macam kucing

8. ada pari-pari datang , tunaikan ape je yang aku nak .. (dan boleh buli dia time bosan .. HAHA)

9. motor berkuasa tinggi .. hello , dah muak okeh bawa motor cup ni ? *maaf , poyo datang tetiba

10. kalau lah aku boleh tidur masa tengah typing ni .. zz ..


ternyata , memang sangat susah nak pikir 10 benda ni tahu ? eeee , korang tak paham lah ape yang aku cuba nak paham kan .. ehh ? *tetiba



notakaki:
suka sangat merepek bukan-bukan ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

17 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

hantaran x boleh blah. ahhahaha. demand gila.

deeyamorten said...

humangaih... 16 dulang hantaran?? habehlaaaa... hahahaha... aku fhm betapa susahnya nk pikir benda yg 10 nih... aku pernah buat kot benda alah nih...

Tea said...

@EYFAalias
errrrr.. kehkeh..

Tea said...

@deeyamorten
habis laaa duit ye tak? HAHA. mmg susah walau nampak senang. penyudahnya merepek. huahua.

Addin said...

haha tinggi nya hantran ;)

addin teringin nak ada kereta sendiri ! ;D tapi lesen pun takda ~ AHAHA

Nizam Ijam said...

saya da tukar domain...
kalau awk letak blog nizam ijam dalam bloglist..
Tolong ubah URL blog tu balik..
nanti xdapat update terbaru nizam ijam :)


Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join
Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

Tea said...

@Addin
hiks. kena pegi amik lesen dulu laa. :)

hantaran tu, HAHA. merepek.

Tea said...

@Nizam Ijam
thanks gtau. dh cek td, still ade lah update. :)

Anyyss Shuhaimi said...

manusia kalau tak demand,tak lengkap..haha

iPai said...

mak ai .. hantaran banyak gila .. dasat betul ..

iPai said...

dah ada ipad 2 nak hp baru lagi .. ipad 2 tak best, aku dah guna, bosan .. better beli iphone .. boleh tepon, bosan2 main game .. uhuhuh

iPai said...

memang pandai ke lukis pakai drawing pad tuh ?

iPai said...

n cepat2 laa jadi tauke kedai coolblog n mcd .. nak rasa makan free ni

Tea said...

@Anyyss Shuhaimi
hahak. stended.


*dasar materialistik tahun 2222.

Tea said...

@iPai
hantaran. err. grr. kehkeh.

huhuh? yeke? penah try ipad je lah. tp macam bese kureng suke touch. suke keyboard gk. huhuh. yg penting henfon sebenarnya. HAHA.

xpandai, tp nak cuba try testing. xDD bosan kot asik lukis atas ketas.

Insyaallah. makin gemok tea pasni. xDD

iPai said...

Exercise !!

Tea said...

@iPai
btol2. tp, bosannya xde sape nk ajak men badminton sesama petang2? huhu.