ORANGES

CONTEST : Karang dan Menang by EYFAalias

16 comments


jom join ramai-ramai !


Aku: kita kena buat gotong-royong ni .. adess .. time tengah lepak-ing ni lah dia kacau ek .. korang ni sebulat suara ke tak , nak tolong sekali ?

iPai: uhh , malas le .. apa kata kita cincang je si Eyfa tu dengan cangkul ? sebab bagi kita arahan bukan-bukan pulak ..

Siti: alah , tak payah susah guna cangkul ke apa .. aku kuat woah .. kita patah-patahkan je tulang Eyfa ni .. hohohoii ..

para penaja:

notakaki:
hehe , sorry guys .. saja nak guna nama korang sambil promote skali .. 

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

ko nak tanam siapa ni tea? huhuhu jangan...baik tea bercucuk tanam je..tanam anggur ke xixixi

Tea said...

@Bro ahmad
err. tanam dak eyfa tu, dia bg task susah sgt. kehkehkeh. :P

niena shopping2u said...

hehehe.. igt nk ajk bercucuk tanam beramai2 tdi :D

iPai said...

uiks ... napa nama aku di sini ..waa .. sabotaj ni . karang org ingat aku tanam apa plak ... hahahha


thanx tea .. tgh pk jalan cerita lagi ni

Bro ahmad said...

tea.. cuba buat tutorial cara nak masukkan iklan..ada yang tanya?,,bro sendiri pun tak tau wkakaka
pasang iklan no images..jadi tiada tarikan kan?

Tea said...

@niena shopping2u
hahaha. x, nk tanam eyfa je. :P
akak nk join x? kikiki.

Tea said...

@iPai
tanam susuk mungkin. wawawa. xDD

hehe, u're welcome.

Tea said...

@Bro ahmad
huish, tutorial masukkan iklan. nape bro xbuat? hiks. nt tea buat lah. tea ade hal sket (bnyk sbenarnya) harini.

jap jap, bro letak image apa kt bro punya tu? sampai xkua image plk? -.-

iPai said...

@ Bro Ahmad ~ kalau nak cepat, leh tgk kat Cara meletakkan iklan Says.my dan Churp Churp ke dalam blogger dengan cantik

hee, minta izin tuan punya blog nak promote link kat sini ek .. Minta izin ye Tea ..

EYFAalias said...

thanks tea sebab sudi join. hehehe. kalau ya pn jgn la sampai patah2kan tulang eyfa. ahahaa. good luck :D

Tea said...

@iPai
haha. takpe, promote je. tea bz banyak harini. :)

Tea said...

@EYFAalias
haha. dialog rekaan semata-mata. idea kureng. kihkih. okeh sygs. tenkiu. :)

siti kektus said...

hehe, thanks tea.

watak ganas di situ ye. apa lagi, jom patah kan. lalala~ ;)

gud luck!

Tea said...

@siti kektus
haha, xde idea sebenarnya. tu yg pendek gila. jom jom. siti kan kuat. heee.

Annika said...

thanks for joining. :D

cute handmade accessories promotion price from RM 5.
elmo and cookie monster Domo kun Angry Birds

Tea said...

@Annika
welcome dear.