ORANGES

Blog Assignment Jejaka Terhangat: Aku Suka Blog Ni

23 comments


sila klik header untuk ke sana dan join ..

boleh aku jadi skema sikit kali ni ? kali ni je .. baiklah .. blog yang aku paling minat nak singgah setiap kali entry baru muncul ialah blog bro BEN ASHAARI .. sebab ?
  1. blog yang simple (seperti sedia maklum , blog lelaki sememangnya tampak cool) ..
  2. kandungan dalam entry sangat senang difahami ..
  3. ayat yang bersahaja , memang tak jemu bila baca ..
  4. sangat membantu para blogger baru dengan wujudnya pelbagai segmen ..
aku memang acapkali singgah sini walaupun tak terpampang dekat dashboard aku tu .. tapi , macam dah jadi kewajipan bangun pagi-pagi bukak browser , taip laman blog beliau .. mungkin komen aku tak seberapa kat sana , tapi aku memang minat  blog beliau ..

maaf bro BA , ambil tanpa kebenaran ..

di sini , benarkan aku tag seorang: sergeant keroro .. boleh ?


notakaki:
cukup skema tak ? macam tak je .. by the way , thanks bro ahmad sebab sudi tag ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

23 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

hehe, thanks tag! XD

Tea said...

@sergeant keroro
hehehe. sesama. rajin2 lah ekk. xDD

Bro ahmad said...

ko tea join jugak fuhhh bro nak keje..jangan kaco bro yek?

Tea said...

@Bro ahmad
jgn kacau bro? T____T
ok. *tacink


LOL.

iPai said...

wah O_O Tea join segmen jejaka terhangat laa !!!

wah dua2 ni blogger famous ni .. uhuhu

Tea said...

@iPai
bro ahmad tag ler. supportive. chayok2.

niena shopping2u said...

Tea,jdi blog pilihan abg BEn hehehe taniah!

Cik Arda :D said...

tahniah jadik blogger pilihan abg ben !


-terjah dari blog ben ashaari~~ -

:)

iPai said...

uhuhuh ... chaiyok .. supportive !!! uhuhuh ..

Alya Esprézzo said...

wahahahahahaha..syg!! wow kena review blog dgn abg ben laaaaaaaaaaaa..ekeke congratss :)

Mejuez said...

=)

Abu Huzaifah said...

hoho... awk jadi blog pilihan abg ben... terjah awk... :)

Tea said...

@Cik Arda :D
thanks! xD

Tea said...

@niena shopping2u
hehe, xsangka lah. tenkiu.

Tea said...

@Alya Esprézzo
tq syg!! :) hepi, speechless.

Tea said...

@Mejuez
x)

Tea said...

@Abu Huzaifah
thanks ekk awakk. :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tea jadik blog pilihan ben ? jeles :(

Darkbatman said...

bestnyee.. biler laa nk review blog aie kan? kehkehkeh

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
ala, tia. xmo jeles2. nt tia dpt gk. :)

Tea said...

@Darkbatman
xlama lg tu. kehkeh.

Jejaka Terhangat said...

wah..blog brader ben sume orang kenal kot. hehe..thanks join. nnti keputusannya kluar jgn lupe tgk ek..=)

Tea said...

@Jejaka Terhangat
hiks. blogger femes. okeh. tenkiu singgah ye. :)