ORANGES

Alhamdulillah ..

15 comments


err , aku rasa sangat over-reacting excited happy .. eh , entah apa punya ayat taktau lahh ..

Alhamdulillah ..

blog aku terpilih untuk jadi blog pilihan bro BEN ASHAARI .. serius aku memang tak sangka lah , blog biasa je kot aku ni .. tapi memang sebab bro BA lah aku dapat jadi aku yang skang ni .. dah ramai kenalan blogger , tak cukup dengan blogger kitorang keep in touch via FB , twitter ..

dicurik di-printscreen dari blog bro BA .. (dah mintak permission , eh dah approvekah ? =.=)

sangat-sangat over pulak aku rasa .. tapi biarlah sekejap ni je , mood memang happy gila .. memang aku sangat berharap dapat di-review oleh bro BA .. aku , Insyaallah akan sentiasa support beliau .. walau aku tak tinggal komen kat situ kadang-kadang , tak bererti aku dah berpaling .. cehh , ayat sentiasa nak poyo ..

tak cukup lagi , diambil dari ruang dashboard aku .. :)



notakaki:
:) :) :) :) :) :)
terima kasih bro BA ..
dan sume penyokong di luar sana yang telah banyak menyokong diri ini di dalam industri ini .. *feeling retiss jap

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

15 .16kg daun berguguran:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

congrats tea jd blog pilihan abg Ben... =D

Bro ahmad said...

tahniah tea ni..usah lagi..k ahmad doakan awak sukses..huhuhu...:)

Cik Arda :D said...

thniah oteh? tidur sambil tersenyum tak? hahah

CIK FERRA AWW said...

WAH TAHNIAH3. MESTI AWK AKAN JADIK FEMES AMOS PASNI :)

Tea said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
tenkiu nazmi.. :D

Tea said...

@Bro ahmad
thanks bro.. eh ape yg usah lg tu? T_T

Tea said...

@Cik Arda :D
senyum tu mesti, lena gitu. kehkeh.

Tea said...

@Cik Arda :D
senyum tu mesti, lena gitu. kehkeh.

Tea said...

@CIK FERRA AWW
tenkiu. awww. hopefully. :)

iPai said...

wah tahniah ler .. tahniah2 !!! uhuh

sergeant keroro said...

pergh!! tahniah :)

p/s : blog alien xde orang nak promote pon T.T

Tea said...

@iPai
tenkiu lerr. serius, tenkiu. hehe.

Tea said...

@sergeant keroro
eh, jgn le gitu.... nk tea promote x? hehe. tp tea punya xfemes. takut nk pomot2 ni. huhu.

Ezad Skytech said...

mesti masa tidur pun sengih sampai ke telinga kan tea...?? happy sgt...heee~ (^^,)

Tea said...

@Ezad Skytech
hehe tau xpe. kaget gila. seronok ohh.