ORANGES

31-7 Birthday Giveaway!

19 comments


berminat nak join ? klik je banner ..

ni khas untuk korang kembar berempat ni .. hope you guys will enjoy it .. :)

(klik untuk tengok 'dia' berjoget-joget errr bergerak)

tak dapat giveaway tu takpe , ini untuk suka-suka je .. kalau diorang happy , aku pun happy jugak .. :D



notakaki:
guys , pasal list raspberries tu .. it depends , kalau tea nak show off , tea will do it .. tapi untuk sekejap je , untuk korang makin gegeh tinggal komen .. hiks ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

19 .16kg daun berguguran:

abglan said...

tak joget pun...?

Tea said...

@abglan
eh, konfem ke? lambat sket kot. huhu.

Bro ahmad said...

apa yang berjoget tea...tulisan tu ke?

Tea said...

@Bro ahmad
haah, tulisan tu. xgerak ke? >.<

Isteri Encek Bard said...

gud luck

Подтверждаю said...

as salam..
semoga berjaya tea~ ;)

entri baru pakcik :



Teknologi Cas Bateri Guna Air (RM 48)

iPai said...

wah pakai photoshop ke tuh ???

heheh .. gila ah .. Tea ni banyak power laa .. jarang sungguh jumpa perempuan pandai benda gini .. sekarang dah takboleh kata gitu dah .. perempuan pon dah terer bab2 gini ..

iPai said...

wink3 .. dah tengok kat bawah tuh dah .. heheh .. wink3 ..

Tea said...

@Isteri Encek Bard
thanks. hiks.

Tea said...

@Подтверждаю
wslm pakcik.
thanks. dh komen kt entry pakcik td.

gadis melayu said...

comel tulisan tue joget.. terima kasih.. terharu..^_^

Tea said...

@iPai
yup, photoshop. :D
eh, jangan le. ramai lg ouh perempuan yg hebak hebak ni dr tea. tp tea dh mmg mnat kot benda cenggini. baru2 lg merangkak belajar ni. :)

Tea said...

@iPai
ehh, amboi. haha.

sergeant keroro said...

wah, hebakkkk XD

iPai said...

kita power photoshop, tp malas nak belajar lebih2 .. haddoi .. rugi betul tak belajar betul2 .. design je banyak ..

Tea said...

@sergeant keroro
ahaha. thanks. :)

Tea said...

@iPai
dulu serius tea buta kot guna photoshop ni. xtau mende. skang baru pandai combine sane sini sket2. kt kolej xnk plk dia ajar en. haha.

asik guna gimp je. sobs.

pegi teroka photoshop lg, ipai. chayok2.

iPai said...

uhuhu ... dah malas dah .. dulu belajar kat sekolah ..

lepas tuh belajar sedikit demi sedikit .. masuk U, design t-shirt, poster n banner sampai muak .. hak3 ..

sebab tuh dah malas nak belajar lagi ..

selamat pg Tea

Tea said...

@iPai
ooo. patutle. dah expert seyh. haha.

selamat pg. :)