ORANGES

terpekik terlolong sane sini .

2 comments

wahh wahh . lagi2 telinga aku ni dengar orang bergaduh . tadi tengah syiok2 tengok drama korea , tetiba wee wee wee kat luar rumah . mak aku cakap ambulans , aku cakap polis lah . sebab aku nampak lampu kat kenderaan tu wane biru lip lap lip lap . huhu . itu aku taktau lah kes ape . tapi , biase kalau polis datang kat sini ade lah kes gaduh tengah2 malam ni . haish .

aku bergaduh takpe , orang lain bergaduh tak boleh ye . sebab aku seriau le , terpekik terlolong sane sini . aku terpekik jugak , tapi kejap je . pastu cool down lah balik , kalau kena gaye pujuk . orang lain kang , bergaduh sampai bunuh2 . kan dah tak pepasal masuk akhbar muka depan lagi . haish , dah femes tapi meninggal pulak . apekan daya .

tadi tadi , lepas polis dengar lagi orang mengamuk berdekatan . berdekatan mane ? adelah sekeliling taman kott . HUHU . ape isu taktau lah . sampaikan kau aku pun keluar , sayang2 hilang lah kann . aku ni biase lah , ade benda HOT memang konfem sibuk badan okeh . *dasar makcik joyah betol .

hmm , laki bini gaduh takut jugak ek ? kang tak pepasal jatuh talak . huish , mintak jauh lah okeh . gaduh manje2 sudah lah , ini kang sampai piring pinggan mangkuk gelas sume terbang . dahlah gelas dapat mase beli McD , dah pecah pulak . mahal tu woo , buat rugi je . *opss , terepek pulak .




notakukukaki: kuku kaki belum potong . =.="
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

tia @ Ini Kisah Tia said...

sampai polis datang ??

Tia Tak Berlenggang Bila Blogwalking

Tehuzz said...

haah, tak rase hebat ke? HUHU. smp seriau tea jdnye.