ORANGES

sume pasal sebab .

3 comments


orang , kalau berborak tentang ape2 yang aku suke . mesti nak tanye sebab kan . macam aku jugaklah , kalau diorang suke/minat benda yang pelik2 mesti aku tanye ape sebab korang suke/minat . HOHO . sibuk badan betul lah ek . tapi , itu lah lumrah manusia beb .


sebab aku suke minum coolblog

  • mula2 kenal , minum bodo gitu je . tak amik tau pun name dia ape . pastu , my BF lah yang ajar . thus , coolblog jadi my fav .
  • tertarik dengan flavour yang pelbagai . and my most fav , chocolate milk tea and peach green tea . ngeee .
  • ade pearl yang membuatkan aku nak kunyah dia selalu . HOHO .
  • harge pun boleh tahan murah . memang affordable lah kat aku . tapi beware , jangan minum banyak2 . gula gula gula .


sebab aku suke warne pink

  • aku rase mostly pompuan mesti ade rase sikit suke kat warne pink kan ?
  • ianya nampak lembut pada pandangan aku .
  • bila ade things yang berwarne itu , tetiba aku rase diri aku sangat feminin . oh , bukan terlebih pink ea , nanti jadi gedik .
  • warne pink sangat comel kalau digandingkan dengan aku . cewaahh .


sebab aku cepat marah

  • barang aku dialihkan ke tempat lain .
  • ade orang guna barang aku tanpa kebenaran . sesuka hati nak godek2 . sepak mau ?
  • angin senggugut tiap2 bulan sudah datang . so , orang yang dekat dengan aku pasti kena tempias . aaa , yang jauh pun kena jugak .
  • cemburu kot tengok orang lain ? entah . KEHKEH .
  • orang bagi arahan kat aku berkali-kali walaupun aku dah dengar , dah tau , dan aku dalam proses melaksanakan arahan tersebut .


sebab aku suke McDonald

  • burger dia sedap2 . pantang ade menu baru , aku mesti serbu .
  • aku suke jeruk timun dia . -..-''
  • bila waktu lunch , aku boleh dapat beli burger murah . McValue Lunch kan .
  • burger ade rupa standard burger . taklah kecik sampai aku nak kutuk2 je bila nak start makan tu . HUHU .


ok , sekian sudah sume pasal sebab . ade sebab lain yang perlu korang tau dari aku tak ?
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

Norazlin Nordin said...

sebab knape ang cpt marah sama ngan ak la~tp ak ta ska McD la dear~

Norazlin Nordin said...

sebab wat ang mara mmg sama ngan ak~but ak ta ska McD la~~

Tehuzz said...

haha . kan memasing ade like and dislike nye . :)