ORANGES

sudah available okeh .

2 comments

puas ke tab sane , ke tab sini . skang button lirik kat atas tu dah available okeh . sebelum ni , terbiar kosong je . sebab aku malas nak kemaskan lirik2 yang dah penah aku publish sebelum ni . ni dah arrange , hope korang sudi lah nak jenguk . tapi taklah banyak lirik kan . blog aku ni pun blog merepek je . HEE ~




tekan lah link di atas . okeh , bubye pegi blogwalking pulak . sambil skodeng entry panas beserta makan ravu retters (love letters) . :D
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

Taufan Bin Ribut said...

hahahha..ingatkan ape lah tadi..^_^

Entri terkini : yeah!!!akhirnye siap gak banner baru aku ^_^

Tehuzz said...

haha , takde pape yang hot okeh . :D