ORANGES

Segmen:DIA SELALU SUPPORT BLOGGER BARU

5 comments
dah vote lah arini . HOHO . korang lak jangan lupa vote .

ehem , aku dijemput oleh MTT untuk join segmen ni . dengan berbesar hati lah aku join . haa korang , jangan gtau kat bro BA tau ! senyap2 kita je . korang boleh memeriahkan majlis dengan join segmen di atas ye . tapi tapi , ingat ! pegi undi bro BA dulu . klik kat gambar je okeh . :)

pendapat aku tentang BEN ASHAARI lah kann . entry2 beliau memang menarik , tulus dari hati bukan bodek bukan hape . memang berkisar ape yang berlaku sekeliling beliau . itu menarik hati aku untuk bace stiap kali entry baru beliau muncul dekat Dashboard aku . pastu beliau selalu tolong blogger baru untuk terus maju , macam aku skang ni dengan adenya pelbagai segmen . haruslah tak lepaskan peluang untuk join kann ?

undilah bro BA banyak2 okeh untuk DiGi awards tersebut . :D
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

Belog MTT said...

Thanks join lalinkk.. Print screen yang kamo vote pada hari entri nak di submit.. :)

(Tak boleh guna yg sama,maksudnya kamo tak vote untuk entri kedua nanti..) :)

Tehuzz said...

oh, dah faham. xie xie. HEE. :D

shahjiehan said...

salam,shah dah masukkan link awak kat bloglist sjiehan.com...

jom baca dan komen Roti Krim HIGH-5 naik 10sen.

harap2 slalu la awak masuk blog shah ni


hehehe

Tehuzz said...

hoho. okeh.

Anonymous said...

www.tehuzz.com is my favorite site now!
[url=http://www.buzzfeed.com/ufcfan/how-to-download-from-youtube-1aqh]how to download from youtube[/url]