ORANGES

review follower ke-272

5 comments

eh , dah tengahari .. haa , ok lah .. ni aku nak buat review follower ke-272 dalam belog aku ni .. kenapa ? nombor tu macam ade meaning sket lah kat aku .. that's why , dan aku pun agak tertarik dengan blog beliau .. nama yang tertera , Fee Hafeezah ..

tag line untuk blog beliau agak menarik , "saya tulis , anda baca , kita kongsi cerita" .. dan setelah membelek profile beliau , ohh rupenye dia senior aku lah .. senior dari segi umur lah .. belog yang simple , senang gile nak load .. tulisan pun besar , serius tak susah nak bace .. dari segi pemilihan kaler , ade kurang sket lah .. takpe , overall 4.5/5 dahh ..

he , ape lagi .. pegi lah terjah belog beliau laju2 okeh .. :D



notamatakemulut: dah sarap + lunch skali ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

Nazzue said...

Jap2...nak tengok....
p/s: suka jalan2....

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini : Jom Kenal Blog Saya

Tea said...

silakan.. :D

Tea said...

silakan.. :D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

wah ! giler tak sangka..terharu nih :) mekaceh ye..eh, jap ..nape? kaler blog tak menarik erk? btw, mekaceh daun keladi yer..:)

Tea said...

mungkin kott, taktau lah ape dia. hoho. mcm konpius pulak. welkem2.