ORANGES

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI

13 comments
macam biasa ade segmen .. kalau nak join klik gambar okeh ..



dunia blogging tak susah , tapi tak senang jugak nak sampai ke atas dengan hati sume orang senang .. macam dalam gambar tu , dari sisi kita boleh nampak secara terus ramai lagi orang yang menunggu kita untuk bergerak .. namun , menunggu kita untuk terus maju atau jatuh tergolek-golek ?

tu lah , hati orang susah nak jangka .. hati sendiri pun mudah berbolak-balik ade ketikanya .. ade orang sanggup melayan karenah kita , update cite macam2 .. tapi , yang takleh tengok kita senang ? pasti ade care dia nak bagi semangat kita patah .. biarlah ape orang nak kate , sebab manusia mane boleh gembirakan sume orang tetapi hati sendiri merana kann ?



notahatisuka: berjaya hasilkan entry ini ! ngam 100 .. :D tapi kalau ade yang terkasar kat mane2 , sorii sesangat ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

13 .16kg daun berguguran:

ct N honey said...

suka hatilah orang nak baca ke tidak entry yg kita buat,asalkan kita puas hati blog kita ada entry tiap-hari

Telemovie www.cikgushida.com tayangan untuk hari raya nanti

shopping2u said...

dtg sini pulak..


jgn lupa kembali..

http://www.my-shopping2u.com/

Bro ahmad said...

mendalam maksudnya tu
salam kenal

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

yup. tapi, mana yang membawa keburukkan, itu yang kita perlu elakkan dalam berkarya

=)

terima kasih berkongsi pendapat dan teguran~

hm..dah godek2..
pakcik berminat nak tahu perkembangan entri dan blog ni.
maka, pakcik follow kamu~ jika sudi, singgah dan follow pakcik.
update2 selalu~

pakcik punya link blog entri segmen ni :

http://fadzli-rt.blogspot.com

☀ Izzaty Hedry☀ said...

abaikan kn owg y nk menjtohkn kita...

♥ Frau Reen ♥ said...

tp,rin nk tmbh skit bole..jgn la kite post bnde2 yg nk ngumpat org je..xpuas ht..wat entry..xelok kn

btw,nice..jom la dtg n folow rin

komen juge ye

http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

Tea said...

@ct and honey tp kalau org taknak bace trus pun ssh gk. hehe, pape pn biar berpada je.

@shopping2u TQ dtg sini. hee.

@bro ahmad mndalam mksudnye sbb taknak bahase kasar. kene banned nt. huhu. salam knal jgk..

@... TQ sgt2..

@izzaty hedry btol2.. buktikn kta boleh bjaya...

@frau reen itu sudah tentu lah, tp kdg2 terlepas jgk. huhu...

ann said...

singgah sini juga..jangan amek peduli apa org kata..kan..kan.. hehe

cik Ida said...

wow! siap kira lagi tu.. nice entri dear.. like it!! :)

Eera Shera said...

salam.well nice entry..syok baca segmen ni.mcm2 idea yg blogger semua ada..hehe..tapi sy tak ler kreatif mana.try la tgk

http://eerashera.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entry-ku-ini.html

Tea said...

@ann btol gk tu. hehe.

@cik ida sengaja kira, tgk2 mmg ngam. haha.

@eera shera but, still ok ape. hehe.

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

abaikan haters yg cuba nak menjatuhkan kita...

yg penting jgn cpt putus asa... nice entry... (^^,)

cik gege said...

amt sukar utk memuaskn hati semua orang. ilike!=)

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/