ORANGES

PEREMPUAN dan PINK

3 comments


perempuan dan pink memang takleh pisah eh ? amik contoh paling dekat dalam dunia blogging je lah .. kebanyakan blogger perempuan/wanita pastinye ade unsur pink .. kalau tak pink pun , pinkish purple .. ah , takde2 .. aku nak cite pink jugak .. HOHO .. macam blog aku sendiri , dari top ke bottom sumenye pink .. sampaikan ke shoutbox pun pink jugak ..


slalu jugak terpikir nak tukar ke warna lain .. for example biru or hitam , tapi sume tu tak lame .. selang berapa hari paling lame pun berminggu , mesti aku dah change ke pink balik .. memang dah sifat feminin tu terlampau kot .. dulu kecik2 benci ade lah ngan warna pink .. haihss ..

tapi bukan sume warna pink kita boleh ngam kan ? kalau dah striking gile , mane mata boleh tahan .. boleh buta pulak nanti , tak pepasal kann .. overall kat belog aku sendiri ni , jenis2 pink yang aku memang obses gila lah .. kalau takdapat warna pink , merah pulak dah yang aku rembat ..


kat belog perempuan ni .. macam2 corak ade .. cakap siang pandang2 , cakap malam dengar2 .. (sambil tengok belog sendiri okeh) peh , tak sah kalau takde blink2 , HAHA kutuk belog sendiri .. (takpe , untuk kesedaran waktu hari senja nanti) tapi tapi tapi , sume tu aku boleh lagi .. yang paling aku tak boleh handle , muzik kat belog yang takleh nak STOP !


belog BEN ASHAARI jugak yang cool .. yelah , blog lelaki biasanye simple okeh .. takde macam2 sangat .. kehkeh .. arini aku dah vote , tarikh ade tu okeh .. anda bila lagi ?



notamata: belog MTT pun pilihan aku jugak .. warna merah ghairah menarik hati ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

Nazzue said...

Pernah juga jumpa dengan perempuan yang anti pink..
p/s: pink ka, hitam ka, biru ka, kita tetap Malaysian... :)

Entri terbaru: Tips Mengetahui Ranking Blog Anda

Tea said...

haha, iklan radio pulak ye. :D
ade jugak member anti pink. memang tersangatlah anti dia tu. T_T

zaidah said...

pompuan memang suka pink...lelaki pun ramai jugak yang suka pink...