ORANGES

penat blogwalking ni tahu ?

4 comments
segmen blogger hijau yang bro BA anjurkan aku dah join . skang bro BA dah senaraikan blogger-blogger hijau , kanak-kanak ribena bak kate bro BA okeh . bukan aku . HEHE . banyak sambutan woah . bukan calang-calang jumlahnye . mengalahkan segmen gegar budak skolah aritu .

jadi , nampak lah yang kanak-kanak ribena macam aku ni lebih banyak berblogging . sape stuju , bukak lobang hidung luas-luas . tengok banyak gile name tersenarai , aku pun amik peluang lah nak ber-blogwalking ke satu-satu blog .




woah , penat blogwalking ni tahu ? aish . bukan mengeluh , walaupun penat aku seronok lah tengok gelagat blogger-blogger lain camne . setakat ni , baru je 15 blog yang tersenarai dalam list bro BA dah aku singgah . nak teruskan sampai tengah malam ni . agak-agak berpinar tak mate aku nanti ? HAKHAK .

ok lah . byebye .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

nonon787 said...

blogwalking is best bila buat slow n steady..hehe. good luck=)

Tehuzz said...

ye, btol3.. hehe.

Nasriq said...

blogwalking sampai lebam hingga dalam tidur pun terjadi sleepwalking...

Tehuzz said...

ahhaa, nasib mase sleepwalking tu xmasuk dlm laptop. err, berangan cite dongeng jap.