ORANGES

Munnafendy 1st GA

3 comments


okeh , aku telah di-tag oleh Syieda . TQ okeh !

ini 1st GA oleh Munnafendy . best je sebab dapat hadiah . HOHO . ehem , kalau korang nak join , boleh klik kat name contest owner or header tu pun boleh .

ehemm , ape yang menarik ade kat blog aku ? haaa , ini para follower tolong menilai , bolehh ? hehe . ade ke gitu pulak ye . camni lah . blog aku menarik sebab paling banyak entry merapu tapi still ade jugak informasi okeh . jangan risau , merapu2 pun owner blog ni iaitu aku sangatlah menghargai follower2 nye . tak percaya ? alah , cubalah percaya tak rugi pun . HEHEH . aku sentiasa mencari kelainan dan membuat perubahan dari mase ke semase supaya tetamu2 aku akan kerap berkunjung . yelah , takmau okeh buat diorang meluat nak singgah ke blog aku lainkali . sob3 .

sekian entry puji aku kali ni . boleh terima takk agaknye ? hihi . terima lah kasihku , nak menang ni , nak menang ni . jadi , kat bawah ni aku nak tag 2 orang untuk join Munnafendy 1st GA .

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

MISS QASEH SAIFUDIN said...

thanx tag yea..=)

Tehuzz said...

welcome. he. :D

Munna said...

thanks join...good luck okeh^^