ORANGES

header aku yang cukup simple .

5 comments
wah2 . masih pagi lagi kan untuk ucap selamat pagi ? hehe .

ni baru nak update satu entry untuk pagi ni . pastu , sepanjang hari takde kat umah . ye ke takde kat umah ? tipu je okeh . nak pegi jalan-jalan ngan adik , merayap satu mall tu . entah ape nak beli pun taktau lah .

okeh , sepanjang malam tadi berhempas pulas siapkan header . tak penah2 guna adobe photoshop . haha , sakai gile kan ? tak reti guna lah sebelum ni . bila mate dah berpinar , tu yang terus pegi buat header . peh , bertambah berpinar lah kan ?




jadilah header aku yang cukup simple . macam yang aku tengah pakai kat blog skang ni lah . buat ala kadar je , sebab 1st try meyh . kang haruk jadinye , serabut pulak aku , dan orang-orang yang singgah ni tengok header aku nanti .

ok guys , nak siap dulu . byebye .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

ASaDa RyutaRo said...

hebat tu buat header sendiri. kira hasil tangan sendiri, tulus ikhlas dari hati. hahaha..

happy blogging.

selamat merayau ke mall :P

Tehuzz said...

1st try meyh. hehe. tenkiu2, suda balek pon. :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

takpe , lama-lama boleh terror nanti . lagi pro sape tau ;)

Segmen Tia : jana Pendapatan Dari Blog

Tehuzz said...

tenkiu sbb supportive. wee~

Amira Chan said...

comelnya header! :DD