ORANGES

F&N double ooomph! on Facebook .

1 comment
F&N double ooomph! on Facebook .

hai korang . nampak kan gambar kat atas tuu ? HEHE . nak mintak tolong sket boleh ? alah , sket je . tak luak mane lah kann . hermm , camni . kebanyakan korang ade Facebook kan ? tolong klik link untuk unique ID aku kat situ boleh ? nak jugak merase menang ape2 . T____T


klik je , like page tersebut dan dah selesai . haa , kalau korang nak join pun boleh jugak . contest tu bermula dari 1 Jun 2011 sampai 31 July 2011 . hadiah bukan calang2 okeh . grand prize adalah iPad 2 . tak seronok ke ? HEHE . ok lah , mintak sangat kerjasama korang tolong klik kat link tu ye . :)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 .16kg daun berguguran:

Lulu caldina said...

blog ni dalam lulu-pages :)