ORANGES

blog sejuk

2 comments
tak sangke cool blog bertempat dalam hati family aku gak .. hehe .. memula memang aku sorang je yang tergile2 kat cool blog tu , tapi at last my mum pun suke gak ..

sampai hari hari lak tu nak g beli , kan kan .. yang buat kami 1 family gile tu , dia nye pearl . sedap la kunyah , sebab lembik lembik .. huhu ..

and my dad also , tak sangke dia suke sebab dia tak menunjukkan pun gaya suke . tapi bile bagi , eh kejap je da kosong bekas itu . ish3 .

aku dah macam suke sume je , so tak kire la kalau orang kat tempat blog sejuk tu buat salah jenis ke ape .. aku bedal jugak ..

tapi maaf , aku kureng banyak ngan ice blended nye . nanti otak aku freeze , huhu . bukanla , nanti tekak aku dan dan je sakit macam takleh nak bernapas . aaaa , tulun .

ade gak nyatakan hasrat nak p keje kat cool blog , tapi mak aku kate aku gile . hehe , memang la aku gile . gilekan cool blog ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

Anonymous said...

thank you

Tea said...

@Anonymous
thank you for?