ORANGES

trend

2 comments
arini aku sesaje update blog berkenaan ngan trend .
ala , trend mase kini remaja2 sume .
tapi bukan la baju ke ape ke .
go on je la ngan pembacaan tu , kalau nak la .
kehkeh .


temani aku

mase aku skola rendah dulu , famous sangat ngan manga2 jepun ni sume .
kawan2 sekeliling aku sibuk pasal benda ni la .
ari2 g skola ade je bahan nak bawa .
padahal , dah terang2 cakap manga or what-so-ever ni tak dibenarkan .
aku pun cam tertarik la nak tau ape yang best sangat .
dan , aku pun start bace manga seperti di atas tu kan .
memang sangat touched la weh cite tu .
bace2 diri cam di awang2an .
sampai skang aku masih ingat jalan cite dalam manga tu .
tak pernah lupe , and even nak bace bape banyak kali pun aku tak pernah kisah .
hee .


erementar gerad

bile aku dah start masuk skola menengah lak .
aku tengok ade sorang member aku ni obses gile .
obses sangat kat anime .
erm , and dia gak pandai sket2 bahase , tulisan jepun ni .
lagu pun layan jepun gak , melayu memang tak la .
aku pun cam bese , mendekatkan diri kat benda2 ni sume .
first anime aku kalau tak silap , cite tu la .
EREMENTAR GERAD .
aku sangat suke la anime .
sangat comel orang2 yang dia lukis .
sampai aku berminat nak blaja lukis2 ni kan .
tapi aku tak la pandai2 gak melukis ni .
takde bakat la kot . haha .


boys over flowers

ha , ni trend bile aku sampai kat kolej lak .
sane sini duk melayan drama korea 24/7 .
heh , tapi ni je la satu benda yang aku cam tak obses .
kalau nak compare ngan manga or anime .
erm , sebab aku rase aku memang lebih cenderung ke arah jepun kot .
hoho .
since aku masuk kolej ni , aku ade ter'watch' la kan satu drama ni .
PERSONAL TASTE .
hehe , tapi tak gak habis2 .
macam tak tau bile nak tengok .
padahal tengok movie lain ok je aku layan .
bukan tak best la , tapi jiwa tu cam kosong sket kot .
peh , tapi yang penting .
KOREAN ni memang hensem ok .
(JAPANESE also la)




P/S: wondering gak , nanti bile dah masuk U nanti ape trend eh bebudak ni sume ?
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

purpleyellow said...

lebih kurang jerrr....nnt smbung k..dulu kat u trend korean2 nie..tak tahu lah skunk dh mcm mane..

Fie aka Tea said...

oo , bende tu mcm berulang2 je pun .. kite just wait n see k ..