ORANGES

presentation part 2

3 comments
sambungan dari entry lepas .......

so , harini sabtu .
1st skali waktu english .
and , we proceed with another 2 groups to present the project la .
aku masuk kelas ngan keadaan yang kepanasan .
tak senang duduk aku dibuatnye .
sebab ape ?
sebab blok tutoran black out .
peh , memang berangin gile ar kan .
pandang muke lecturer english aku tu , macam moody je . huhu .
mule2 , macam bese paste that paper kat depan untuk beliau cek ape yang patut .
and yet , masih ade lagi yang dikoyakkan .
tapi kali ni dengan care yang lebih lembut compare ngan yang sebelum ni .
(my bf cakap benda camni down kan semangat student)
yang masih lagi survive , disuruh bercakap .
1st , ok . 2nd , dah mule stuck . dan faham yang seterusnya .
not enough preparation , like me also .
lantas , kami disuruh keluar untuk duduk di tengah dataran .
(tempat parking kete pensyarah , belakang blok tutoran)
agak menjadi perhatian kan kan .
wah , bebudak ni sume disuruh untuk mencari kertas mahjong .
dan perlu disiapkan gak , membuat discussion bersama ahli kumpulan .
hmm . group aku ni , agak tak ngam la .
aku ni jenis tak puas hati , tak reti nak luahkan .
tunggu sampai meletup je .
aku punye sudah siap , cume perlu sedikit adjustment setelah tunjuk pada lecturer tadi .
oh ye , group yang sedikit ok tadi .
mereka berlatih macam mane nak cakap depan orang .
macam bese , kena redo lagi . T__________T
memang group aku ngan group lagi satu je la yang 1st present isnin nanti .
ape2 pun , i'm looking forward ape nak jadi nanti . *giggle*




P/S: sadis tak kisah hidup bebudak kelas aku ?
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

Zyash said...

Brutal giler lect 2.. Sabar n tabah yer..chayOk2 nanti..
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
INCOME HEARTBEAT SETELAH 5JAM

Fie aka Tea said...

memang begitu la beliau .
tapi i like the way her teaching us maa .
TQ3 .

ken said...

presentations are fun. but can be nervous also! :)