ORANGES

it girl

3 comments

hehe . salam .
tadi pagi , celik2 mate je aku trus on9 .
bese , hobi tyme cuti .
then , bukak kat game requests .
hmm , ade2 . baking life and len2 .
terpandang la kat 1 request ni .
dari aritu lagi da ade , tapi buat bodo je .
sebab tak pernah men la kan .
game IT GIRL .

tah camne , aku g approve je .
pastu kena la allow application tu .
try je la , bukak2 trus blurr .
adek aku pun terangkan tu game pe .
and skang da level 4 .
huh , tapi still la . mane2 game yang da bertimbun level tu , geren lembab .

tu je la , macam budak2 aku ni .
mission cari BF dalam tu .
tadi da elok2 ade , aku g break up sebab berjambang .
ha kau , skang amik , flirt ngan sape2 pun susa nak laku .
huahuahua .
ade pun negro , coy !! tak nak la gue .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

alinlon said...

haha negro pon oke wat .

seyha said...

hehe.. aku mcm berminat je nak main mende alah ni. ladang aku pon mcm da xterurus. tunggu bln 4 la nmpknyer. huhu

Fie aka Tea said...

alyn : coy , xnk aku !!

seyha : hehe , saba ye mnanti .. aku mmg xmaen da ladang tu