ORANGES

senyuman menawan bak iklan gigi

6 comments
ok, memandangkan aku ditagged oleh ieqa sweetluv, aku pun pura2 la rajin buat. haha.
actually, aku pernah tengok contest SENYUMAN PALING MENAWAN ni, tapi aku buat dunno.
sebab aku tak paham. KEH KEH.

here we start.

bajet cun ok.

kenapa aku suke senyum? sebab bile aku senyum orang tau yang hati aku tengah ade taman. HA HA.
kalau aku sedih, murung je, orang2 sekeliling aku ni automatik risau. ceh, perasan kau beb.
bile aku senyum, aku nampak comel. yeke? hukhuk.
dah aku memang jenis suke senyum, so aku senyum je la.
walaupun nampak cam tak ikhlas, tapi still kena senyum. KAH KAH.
aku senyum berpada2, tunjuk gigi itu jarang2 aku buat.
senyum kan satu sedekah. so, aku pun buat la amal jariah tu.
bile senyum, kite dapat hiburkan hati orang yang tengah sedih. takkan la kite nak nanges same ngan dia, kan. ngee.
erm, ok. aku dah blur.
meh sini aku nak tag korang.
minimum 4 ye? hukhuk.

terimalah ye, kawan.
epallaici
ayu_ziela
~ zaza affendy ~

hee. saje nak lebih.




: selamat bersenyum. WAKAKA
: aku dah jobless. :D
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 .16kg daun berguguran:

fatin shahar :) said...

tea~~~
ta faham jugok!!!
nak suruh amik gamba nampak gigi eh?..pastu nak tulis ape je?.HAHAHAHAA

seyha said...

jap,tema tag kali ni senyuman plg mnawan ke???hahha

tengs tag..aku berhutang tag nmpknyer sknk

Fie aka Tea said...

fatin

xkesah la nk nmpk gigi ke ape. hehe.
tp senyum secomel mungkin. haha
terangkn sebab nape ko suke senyum. :)


seyha

yup2. sile2 la. kalau ade pape, g je tkan link2 yang ade tu. ade contoh2.

helena's said...

senyum maka dalam hati ada taman..oo nak senyum jelah selalu.hahaahaa

Miey said...

hu hu hu cantik..dah menarik tuu..tp saya dh ada pilihan lain utk menang contest ni..maaf saya hanya pengunjung luar sahaja...

antara pilihan saya deillusions dan audreynini

Fie aka Tea said...

miey

hee. takpe. masuk contest ni skadar untuk memenuhi permintaan. ramai lagi saingan yang comey2 blako.
hiks.
xtertanding oo.