ORANGES

u've been a very bad girl, a very very bad girl

2 comments

semalam dan kelmarin aku g jalan2 with family aku. dah lame tak berjalan la katekan.
kelmarin tak dahsyat sangat la kan. sebab keluar gi makan2 je.
kat seremban jaya. agak baru, so best la. :)

yang tak tahan tu semalam. aku gi giant la.
dah kate orang dah lame tak berjalan. abis la 1 giant tu aku merayau. T_T
siap gi beli wrist strap untuk fon. pink lak due2 tu. haha.
tapi tu takde hal la. yang jadi prob nye, bila dah balik rumah, kaki aku dah mule sakit.
tidur awal weh, bangun pagi ni pun dah lambat. sumpah tak sedar apa. ngee.



.: laen kali nak jalan dengan nana dan alin :.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

SHana said...

well, make sure nnt ko smpi KL, stamina kena kuat!!!... sebab bnyk berjalan... xD

Madame Fye said...

stamina mmg kuat mase nk jln.. berkobar2 terlebih.. tapi bila dh smp umah tuh, flat trus.. ;P