ORANGES

.don't ever let me go.

1 comment
mase hari amik result nanti.
aku bukan pikir sal result tuh. aku pikir nak pakai baju ape.
haish2. aku dah confirm nak pakai shirt and jeans hitam.
tudung/shawl tu unsure sikit.
tapi tadi, setelah berposing2 macam kambing, aku pun pilih untuk pakai shawl.
tadaa. aku ade shawl putih la. macam tak best je. kate nak all black. huu.

sanggup tuh call mak aku, tanya katne nak beli shawl.
sah2 la kedai tudung kan. ngek je punya soalan.
hohoho. esok la kot g beli.
haih, sanggup nak beli tu. ngeee........

p/s: dah angkut speaker to umah nenek aku.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 .16kg daun berguguran:

seyha said...

ko sme je la ngn aku..hahaha..
posing2 dpn cermin nk kene gaye..
aku pki itam putih..tudung yg dibelit bgaikan shawl